Zapekaný karfiol

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2 menšie karfioly, soľ, 20 g tuku, 20 g strúhanky, 50 g masla, 2 až 4 žĺtky, 50 g tvrdého syra, 1 jogurt.

Postup

Krok 1

Karfiol uvaríme vcelku v osolenej vode, po uvarení ho rozoberieme na ružičky, ktoré poukladáme na vymastenú a strúhankou vysypanú formu. Zalejeme ho jogurtom, do ktorého sme zamiešali žĺtky a polovicu nastrúhaného syra. Nakoniec posypeme zvyškom nastrúhaného syra. Zapečieme v dobre vyhriatej rúre. Podávame s vhodne upravenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1662
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1663

Podobné recepty:
  • Pre krvnú skupinu 0: hráškovo-zelené raňajky s domácimi lupienkami

    Pre krvnú skupinu 0: hráškovo-zelené raňajky s domácimi lupienkami

  • Tekvicovo špenátová kaša

    Tekvicovo špenátová kaša

  • Plnené vysmážané palacinky

    Plnené vysmážané palacinky

kuk