Tekvica na spôsob hovädzieho vývaru

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g tekvice, 1,5 l vody, 250 -300 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler, kaleráb), 50 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, soľ, celé čierne korenie.

Postup

Krok 1

Dobre umytú tekvicu vložíme aj so šupkou a jadrovníkom do vody a uvedieme do varu. Keď je polomäkká pridáme očistenú koreňovú zeleninu, cibuľu, cesnak, soľ a korenie. Všetko spolu dovaríme do mäkka. Podávame ako hovädzí vývar s niťovkami alebo inými vhodnými vložkami. Polievka je vhodná i pre šetriacu diétu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1044
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1045

Podobné recepty:
  • Polievka z krabích tyčiniek

    Polievka z krabích tyčiniek

  • Tekvicová polievka II

    Tekvicová polievka II

  • Rebarborová polievka

    Rebarborová polievka

kuk