Strukovinová pečienka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g namáčaných strukovín, 150 g suchého celozrnného chleba alebo ovsených vločiek, 1 cibuľa, 2 vajcia, 1,5 dl mlieka, olej, soľ, zelené vňate, strúčik cesnaku.

Postup

Krok 1

Prebrané a umyté strukoviny namočíme na niekoľko hodín do studenej vody. Uvaríme a zomelieme ich na mäsovom mlynčeku spolu s chlebom, ktorý sme namočili v mlieku, cibuľou a cesnakom. Primiešame vajcia a nasekané zelené vňate. Ak máme masu riedku pridáme ovsené vločky, dochutíme, sformujeme roládu, potrieme mliekom a pečieme na plechu v dobre vyhriatej rúre. Roládu môžeme piecť aj v alobale. Podávame so zemiakmi a rôznymi šalátmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 907
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

908

Podobné recepty:
  • Tekvica zapekaná so syrom

    Tekvica zapekaná so syrom

  • Pre krvnú skupinu 0: agnisára - tekvica so zemiakmi za 20 minút

    Pre krvnú skupinu 0: agnisára - tekvica so zemiakmi za 20 minút

  • Palacinky plnené špenátom

    Palacinky plnené špenátom

kuk