Bezmäsitý segedínsky guláš

2015-12-03

Popis

Segedínsky guláš môžeme podávať aj na vegetariánsky spôsob. Vychutnáte si ho s knedľou.

Ingrediencie

  • 750 g kyslej kapusty
  • 2 lyžica sladkej sójovej omáčky
  • 1 ks cibuľu
  • 1 kocka zeleninového vývaru
  • korenie karí
  • 1 lyžička kurkumy
  • 1 ks kyslú smotanu
  • 1 vrecúško sójových kociek

Postup

Krok 1

Kapustu scedíme (necháme dobre odkvapkať). Aj je príliš kyslá, prepláchneme ju studenou vodou. Sójové kocky prelejeme sladkou sójovou omáčkou a podlejeme vriacou vodou.

Krok 2

Scedenú kapustu podlejeme vodou a varíme spolu s pokrájanou cibuľou, kockou zeleninového vývaru, karí korením, kurkumou a zmäknutými sójovými kockami. Môžeme dochutiť aj inými koreninami. Pred dovarením vmiešame do smotany hladkú múku, vlejeme ku kapuste, premiešame a krátko povaríme. Podávame s knedľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1133
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1134

Podobné recepty:
  • Pomarančové sufle

    Pomarančové sufle

  • Fazuľový vianočný šalát

    Fazuľový vianočný šalát

  • Pre krvnú skupinu 0: slávnostné vegetariánske raňajky

    Pre krvnú skupinu 0: slávnostné vegetariánske raňajky

kuk