Huby na rošte

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 6 tvrdších hríbových hlavičiek, 1 strúčik cesnaku, 120 g masla, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať, 6 hrianok.

Postup

Krok 1

Hríby očistíme a umyjeme. Cesnak pokrájame na rezance, ktoré pozapichujeme do hríbových hlavičiek. Vložíme ich na 10 minút do vlažného, rozpusteného masla. Hríby z masla vyberieme a poukladáme na rošt. Pečieme asi 10 minút u oboch strán. Počas pečenia polievame maslom. Upečené osolíme, okoreníme a posypme nadrobno pokrájanou petržlenovou vňaťou. Položíme na horúce hrianky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 887
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

888

Podobné recepty:
  • Kyslé zemiaky s hubami

    Kyslé zemiaky s hubami

  • Pre krvnú skupinu 0: ušne  - prvý slnečný lúč

    Pre krvnú skupinu 0: ušne - prvý slnečný lúč

  • Zverinová paštéta

    Zverinová paštéta

kuk