Huby na rošte
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Bezmäsité pokrmy , Pokrmy z húb
Ingrediencie
- 6 tvrdších hríbových hlavičiek, 1 strúčik cesnaku, 120 g masla, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať, 6 hrianok.
Postup
Krok 1
Hríby očistíme a umyjeme. Cesnak pokrájame na rezance, ktoré pozapichujeme do hríbových hlavičiek. Vložíme ich na 10 minút do vlažného, rozpusteného masla. Hríby z masla vyberieme a poukladáme na rošt. Pečieme asi 10 minút u oboch strán. Počas pečenia polievame maslom. Upečené osolíme, okoreníme a posypme nadrobno pokrájanou petržlenovou vňaťou. Položíme na horúce hrianky.