Tajomstvo orientu

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 300 g kuracích pŕs, 300 g kuracej pečene, 2 jablká, 1 konzervu ananásu (kolieska), 50 g opražených mandlí, olej. Na cesto: 2 vajcia, hladkú múku, mlieko: Na omáčku: 3 dl vody, 2 lyžice sójovej omáčky, 2 lyžičky cukru, soľ, 2 lyžice octu, 3 lyžičky škrobovej múčky, zeleninovú koreniacu zmes.

Postup

Krok 1

Mäso a pečeň pokrájame na plátky. Jablká ošúpeme, jadrovník odstránime a pokrájame na kolieska. Z vajec, múky a mlieka vymiešame cesto (o niečo hustejšie, ako na palacinky). Mäso, pečeň, jablká a ananás obaľujeme v ceste a vyprážame na horúcom oleji. Do vriacej vody pridáme cukor, štipku soli, sójovú omáčku rozmiešanú so škrobovou múčkou, mandle. Podľa chuti omáčku okyslíme a osolíme zeleninovou koreniacou zmesou. Na tanier rozdelíme mäso, pečeň, jablká a ananás a prelejeme pripravenou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 867
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

868

Podobné recepty:
  • Kurča kung pao

    Kurča kung pao

  • Falošná treska III

    Falošná treska III

  • Brokolicová polievka so syrovými knedličkami

    Brokolicová polievka so syrovými knedličkami

kuk