Mäso zapečené s jablkami a zemiakmi

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 0,5 kg mäsa, 1 cibuľu, olej, sterilizovaný cesnak, 1 jablko, 300 g očistených zemiakov, soľ.

Postup

Krok 1

Mäso pomelieme a pridáme k cibuli spenenej na oleji. Za stáleho miešanie opražíme. Osolíme, pridáme sterilizované strúčiky cesnaku, na kocky pokrájané jablko a premiešame. Pridáme na kocky pokrájané, očistené zemiaky, premiešame a hmotu preložíme do pekáča. Zapečieme v rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 775
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

776

Podobné recepty:
  • Kačica v červenej kapuste

    Kačica v červenej kapuste

  • Plnená hus

    Plnená hus

  • Bravčové (teľacie) mäso s horčicou

    Bravčové (teľacie) mäso s horčicou

kuk