Zapečené baklažány na balkánsky spôsob

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 3 baklažány, soľ, 2 lyžice oleja, 4 rajčiny, bazalku, 2 strúčiky cesnaku, petržlenovú vňať, mleté čierne korenie, mäsový vývar, 200 g ryže, 1 dl bieleho jogurtu.

Postup

Krok 1

Olúpané baklažány pokrájame na kolieska, osolíme a necháme postáť. Potom ich osušíme a opražíme na oleji. Pridáme olúpané a pokrájané rajčiny, bazalku, rozotrený cesnak, petržlenovú vňať, soľ, korenie. Všetko podlejeme mäsovým vývarom a dusíme asi 15 min. Nakoniec pridáme udusenú ryžu. Zmes dáme do vymastenej ohňovzdornej misy, polejeme bielym jogurtom a zapečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1021
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1022

Podobné recepty:
  • Kurčacie prsia s tofu

    Kurčacie prsia s tofu

  • Mäsová torta

    Mäsová torta

  • Fettuccini Alfredo

    Fettuccini Alfredo

kuk