Baranina marinovaná v kapustnej šťave

2015-12-02

Popis

Tip ako odstrániť z baranieho mäsa jeho charakteristickú vôňu. Určite vyskúšajte marinádu z kapustnej šťavy.

Ingrediencie

  • kapustnú šťavu
  • baranie mäso

Postup

Krok 1

Z mäsa odstránime loj a namočíme do šťavy z kyslej kapusty na dva až tri dni. Mäso potom prešpikujeme a upečieme. Týmto spôsobom odstránime z mäsa charakteristickú vôňu.

Krok 2

Mäso tým získa aj iné zafarbenie, bude svetlej farby.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1040
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1041

Podobné recepty:
  • Morské rybičky na šampanskom

    Morské rybičky na šampanskom

  • Karí ryža s pomarančmi

    Karí ryža s pomarančmi

  • Opekaný pstruh s lieskovými orieškami

    Opekaný pstruh s lieskovými orieškami

kuk