Zapekaná ryba s nivou

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Kúsky umytého, vykosteného a na plátky pokrájaného zubáča (môže byť aj amur alebo kapor), hladkú múku, vajce, olej, syr s modrou plesňou.

Postup

Krok 1

Plátky ryby osolíme, obalíme v hladkej múke, vajci a z oboch strán vypražíme v rozpálenom oleji do ružova. Kúsky ryby poukladáme do misy alebo pekáča a posypme nahrubo postrúhaným syrom tak, aby bola celá ryba zakrytá syrom. Polejeme výpekom a zakryté dáme zapiecť asi na 20 minút. Syr sa zapečie a ryba dostane výbornú chuť. Podávame so zeleninovým šalátom s čiernymi olivami a tmavým chlebom, alebo zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 789
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

790

Podobné recepty:
  • Viedenský cestovinový šalát

    Viedenský cestovinový šalát

  • Grilovaný pstruh so slivkami

    Grilovaný pstruh so slivkami

  • Zverinová paštéta

    Zverinová paštéta

kuk