Makrela na grécky spôsob

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 400 g makrely, 40 g oleja, 50 g cibule, 80 g nakladaných olív, 80 g rajčinového pretlaku, červené víno, kečup, soľ.

Postup

Krok 1

Očistené, vypitvané makrely osolíme a z oboch strán opečieme na horúcom oleji. Ryby vyberieme a do výpeku dáme cibuľu pokrájanú na kolieska, olivy, rajčinový pretlak, kečup, víno, soľ. Do omáčky vložíme späť makrely. Podávame ako predjedlo.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 887
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

888

Podobné recepty:
  • Pórové rizoto

    Pórové rizoto

  • Rybací paprikáš

    Rybací paprikáš

  • Kapor na alsaský spôsob

    Kapor na alsaský spôsob

kuk