Perníková roláda

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 200 g hladkej múky, 1,5 lyžičky medu, 1 vajce, 90 g práškového cukru, na hrot noža sódy bikarbóny, škoricu, klinčeky, citrónovú kôru. Plnka: lekvár, posekané orechy, hrozienka, čokoládu.

Postup

Krok 1

Zo surovín spracujeme cesto a necháme ho asi 4 hodiny odstáť. Cesto rozvaľkáme, potrieme lekvárom, posypeme posekanými orechmi, hrozienkami a posekanou čokoládou. Zvinieme do rolády, potrieme vajcom a dáme piecť na pomastený plech. Po vychladnutí pokrájame na tenké plátky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1114
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1115

Podobné recepty:
  • Ananásové rezy II

    Ananásové rezy II

  • Špenátové lasagne II

    Špenátové lasagne II

  • Kapor na pomarančoch

    Kapor na pomarančoch

kuk