Škoricové srdiečka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 300 g hladkej múky, 200 g stuženého tuku, 100 g cukru, 2 žĺtka. Škoricový krém: 120 g stuženého tuku, 2 lyžičky škorice.

Postup

Krok 1

Z múky, tuku, cukru a žĺtok spracujeme cesto a necháme asi 2 hodiny v chlade odpočinúť. Potom rozvaľkáme a vykrajujeme srdiečka, ktoré upečieme. Vychladnuté spojíme škoricovým krémom a polejeme čokoládou. Krém: tuk vymiešame so škoricou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1033
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1034

Podobné recepty:
  • Ovocne, čokoládové fondue

    Ovocne, čokoládové fondue

  • Zázrak proti kašľu

    Zázrak proti kašľu

  • Jednoduchý makový koláč

    Jednoduchý makový koláč

kuk