Nepečený orieškový koláčik

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 150 g hrozienok, 300 g orechov, 200 g horkej čokolády, 2 lyžice klasického masla, 1 lyžičku rumu, alebo rumovú esenciu.

Postup

Krok 1

Hrozienka umyjeme vo vlažnej vode, necháme ich odkvapkať a pokvapkáme ich rumom. Čokoládu s maslom roztopíme (nesmie vrieť), pridáme orechy časť posekaných a časť neposekaných a hrozienka. Ak je hmota riedka, pridáme mleté orechy. Hmotu necháme 3 až 4 hodiny odstáť. Malou lyžičkou kladieme, na plech s alobalom, kôpky. Necháme v chladničke do druhého dňa a potom ich poukladáme do papierových košíčkov.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 887
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

888

Podobné recepty:
  • Vanilkový krém

    Vanilkový krém

  • Kapusta - veľká kamufláž

    Kapusta - veľká kamufláž

  • Chutné mäkké medovníky

    Chutné mäkké medovníky

kuk