Hydinový šalát I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g kuracích pŕs, 30 g oleja, vývar, soľ, mleté čierne korenie, 1 hlávka šalátu, 100 g šampiňónov, 2 lyžice oleja na udusenie šampiňónov, 50 g ementálskeho syra, 2 rajčiaky, 1 dl jogurtu, zelená petržlenová vňať, citrónová šťava, 1 lyžička kečupu.

Postup

Krok 1

Kuracie prsia umyjeme, osušíme, opečieme na rozohriatom oleji zo všetkých strán, podlejeme horúcim vývarom, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a prikryté udusíme do mäkka. Hlávku šalátu rozoberieme, listy umyjeme a rozložíme na dno misy. Šampiňóny pokrájame na plátky, udusíme na rozohriatom oleji do mäkka, uložíme na pripravené šalátové listy, pridáme postrúhaný syr, rajčiaky a udusené kuracie mäso pokrájané na plátky. Všetko zalejeme jogurtom, ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou, pokvapkáme citrónovou šťavou a podľa chuti môžeme pokvapkať aj kečupom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1896
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1897

Podobné recepty:
  • Nakladaná hydina

    Nakladaná hydina

  • Plnené kuracie prsia na mangovo pomarančovej omáčke

    Plnené kuracie prsia na mangovo pomarančovej omáčke

  • Kapustový šalát s cviklou

    Kapustový šalát s cviklou

kuk