Uzbecký šalát

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 menšiu cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, 2 až 3 mrkvy, 500 g hovädzieho mäsa, 250 g zaváraných zelených fazuliek, olej, korenie, soľ, štipľavú papriku, čerstvú zeleninu (1/2 uhorky, 2 paradajky, kôpor), 1 balenie sójových rezancov.

Postup

Krok 1

Pokrájanú cibuľu speníme na tuku, pridáme pomleté mäso a spolu dusíme asi 10 minút. Pridáme na rezance pokrájanú mrkvu a dusíme ďalších 10 minút. Potom pridáme fazuľku, osolíme, okoreníme, pridáme posekaný kôpor. Do misy vložíme rezance a zalejeme vriacou vodou. Počkáme asi 2 až 3 minúty, scedíme ich a zmiešame s mäsovou zmesou. Pridáme na malé kocky pokrájanú uhorku a paradajku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1140
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1141

Podobné recepty:
  • Hroznová desiata

    Hroznová desiata

  • Zapekaný encián s pikantnými slivkami

    Zapekaný encián s pikantnými slivkami

  • Volské oká s mäsom

    Volské oká s mäsom

kuk