Šalát z kyslých rýb

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g kyslých rýb (slede alebo zavináče), 1 cibuľa, 100 g sterilizovaného hrášku, 100 g sterilizovanej miešanej zeleniny, 150 g majonézy, 2 lyžice bieleho vína, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Kyslé ryby pokrájame na menšie kúsky, pridáme cibuľu posekanú nadrobno, sterilizovaný hrášok a sterilizovanú miešanú zeleninu pokrájanú na malé kocky. Takto pripravený šalát zalejeme majonézou, v ktorej sme rozmiešali biele víno, soľ a mleté čierne korenie, a zľahka premiešame. Podávame vychladený.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1365
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1366

Podobné recepty:
  • Rybie filé zapekané s jablkami a zelerom

    Rybie filé zapekané s jablkami a zelerom

  • Šošovicový šalát

    Šošovicový šalát

  • Mrkvový šalát so zelerom

    Mrkvový šalát so zelerom

kuk