Ovocný šalát s mandľami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 200 g jabĺk, 300 g broskýň, 100 g ríbezlí, citrónovú šťavu, 60 g práškového cukru, 30 g olúpaných, zomletých mandlí, šľahačku.

Postup

Krok 1

Jablká umyjeme, pokrájame na tenké plátky a poukladáme do sklenej misy. Pokvapkáme ich citrónovou šťavou. Broskyne umyjeme a pokrájame na menšie kúsky a pridáme k jablkám. Pridáme aj odstopkované ríbezle, posypeme práškovým cukrom a premiešame. Nakoniec primiešame časť zomletých mandlí. Pri podávaní šalát ozdobíme šľahačkou a posypeme zomletými mandľami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 713
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

714

Podobné recepty:
  • Taliansky nálev

    Taliansky nálev

  • Šalát z kurčaťa a ovocia

    Šalát z kurčaťa a ovocia

  • Teľacie rezne na šalvii (Saltimbocca)

    Teľacie rezne na šalvii (Saltimbocca)

kuk