Baklažánová nátierka VI

2015-11-27

Popis

Baklažánová nátierka doplnená chuťou paradajok. Vhodné podávať za studena i za tepla.

Ingrediencie

  • 2 ks baklažány
  • 1 ks veľkú cibuľu
  • 3 strúčik cesnaku
  • 2-3 ks paradajky
  • soľ
  • mleté biele korenie

Postup

Krok 1

Baklažány ošúpeme, pokrájame na kocky. Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme na oleji. Pridáme kocky baklažánov, soľ, mleté biele korenie. Keď baklažán začne mäknúť, pridáme ošúpané a na kocky pokrájané paradajky, premiešame a dusíme spolu. Nakoniec primiešame prelisovaný cesnak. Nátierka sa používa teplá i studená.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 911
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

912

Podobné recepty:
  • Farebný kapustový šalát

    Farebný kapustový šalát

  • Cukety s hubami

    Cukety s hubami

  • Syrový koláč so slaninou

    Syrový koláč so slaninou

kuk