Baklažánová nátierka VI
2015-11-27- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Predjedlá, chuťovky, nátierky , Kombinované nátierky
Popis
Baklažánová nátierka doplnená chuťou paradajok. Vhodné podávať za studena i za tepla.
Ingrediencie
- 2 ks baklažány
- 1 ks veľkú cibuľu
- 3 strúčik cesnaku
- 2-3 ks paradajky
- soľ
- mleté biele korenie
Postup
Krok 1
Baklažány ošúpeme, pokrájame na kocky. Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme na oleji. Pridáme kocky baklažánov, soľ, mleté biele korenie. Keď baklažán začne mäknúť, pridáme ošúpané a na kocky pokrájané paradajky, premiešame a dusíme spolu. Nakoniec primiešame prelisovaný cesnak. Nátierka sa používa teplá i studená.