Karfiolová polievka VI

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 250 g karfiolu, 40 g masla, 40 g hladkej múky, 1 dl mlieka, muškátový oriešok, soľ, vodu, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Rozobratý karfiol dáme variť do vriacej vody, z masla a múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme mliekom a vodou. Prilejeme ju do uvareného karfiolu a spolu povaríme. Nakoniec pridáme soľ, postrúhaný muškátový oriešok a posekanú petržlenovú vňať.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 976
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

977

Podobné recepty:
  • Kapustové lokše

    Kapustové lokše

  • Barania polievka na orientálny spôsob

    Barania polievka na orientálny spôsob

  • Roštenka s ananásom a šampiňónmi

    Roštenka s ananásom a šampiňónmi

kuk