Zapečený karfiol

-0001-11-30

    Ingrediencie

    • 1 karfiol, soľ, 2 lyžice rastlinného tuku, 2,5 dl sladkej smotany, 2 vajcia, postrúhaný muškátový oriešok, 150 g postrúhaného ementálu.

    Postup

    Krok 1

    Karfiol uvaríme v osolenej vode. Po odkvapkaní karfiol poukladáme do misy, zalejeme smotanou rozmiešanou s vajcami, soľou a postrúhaným orieškom. Povrch obložíme plátkami rastlinného tuku a posypeme strúhaným syrom. Zapečieme vo vyhriatej rúre. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 974
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    975

    Podobné recepty:
    • Furmanské strapačky

      Furmanské strapačky

    kuk