Zapečený karfiol

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 karfiol, soľ, 2 lyžice rastlinného tuku, 2,5 dl sladkej smotany, 2 vajcia, postrúhaný muškátový oriešok, 150 g postrúhaného ementálu.

Postup

Krok 1

Karfiol uvaríme v osolenej vode. Po odkvapkaní karfiol poukladáme do misy, zalejeme smotanou rozmiešanou s vajcami, soľou a postrúhaným orieškom. Povrch obložíme plátkami rastlinného tuku a posypeme strúhaným syrom. Zapečieme vo vyhriatej rúre. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 956
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

957

Podobné recepty:
  • Palacinky (bezlepkové)

    Palacinky (bezlepkové)

  • Tiramisu po domácky

    Tiramisu po domácky

  • Paradajkovo fazuľová polievka

    Paradajkovo fazuľová polievka

kuk