Bravčové rebierko s hruškami

2015-12-15

Ingrediencie

  • 2 kg bravčových rebierok
  • 2 lyžička soli
  • 1/2 lyžička mletého čierneho korenia
  • 1 lyžica horčice
  • trochu olej
  • 1 ks hruškový kompót
  • 1 lyžička hladkej múky.

Postup

Krok 1

Bravčové rebierka umyjeme, osušíme, posypeme soľou, korením a horčicou a opražíme ich na horúcom oleji. Hrušky vyberieme, necháme odkvapkať a šťavu doplníme vodou na množstvo 0,5 l. Šťavou podlejeme mäso a prikryté dusíme do mäkka. Potom pridáme hrušky, zaprášime ich múkou a ešte chvíľu dusíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 910
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

911

Podobné recepty:
  • Francúzska jablková torta

    Francúzska jablková torta

  • Potopená torta

    Potopená torta

  • Jogurtový koláč

    Jogurtový koláč

kuk