Hubová nátierka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 kg surových húb, 1 kg papriky, 750 g cibule, 60 g soli, 1 lyžicu cukru, 1/2 lyžičky korenia čili, 600 g kečupu, 0,25 l oleja, 2 dl octu.

Postup

Krok 1

Huby uvaríme v slanej vode, scedíme ich a opláchneme studenou vodou. Na oleji osmažíme pokrájanú cibuľu a papriku, pridáme huby, soľ, korenie čili, kečup a ocot (ocot môžeme aj vynechať). Zmesou naplníme poháre, ktoré uzatvoríme a sterilizujeme 20 minút pri teplote 80 stupňov Celzia. Podávame na hriankach.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1411
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1412

Podobné recepty:
  • Tvarohová nenáročná nátierka so škvarenou údenou slaninou

    Tvarohová nenáročná nátierka so škvarenou údenou slaninou

  • Rybacia nátierka s Nivou

    Rybacia nátierka s Nivou

  • Hubový paprikáš so zeleninou

    Hubový paprikáš so zeleninou

kuk