Morčacie mäso s čiernymi ríbezľami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g morčacích pŕs, soľ, 4 lyžice olivového oleja, 1 cibuľu, 1 lyžicu hladkej múky, 1 lyžicu ovocnej pálenky, 150 g čiernych ríbezlí, 4 lyžice mäsového vývaru, 2 dl bieleho smotanového jogurtu.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na hrubšie rezance, osolíme a opečieme na horúcom tuku. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu. Keď je mäso mäkké, poprášime hladkou múkou a ešte chvíľu dopekáme. Zalejeme pálenkou, mäsovým vývarom, krátko podusíme, pridáme umyté a odkvapkané ríbezle, z ktorých polovicu popučíme a polovicu necháme celých. Dusíme ďalších 10 minút. Nakoniec primiešame jogurt. Podávame s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 881
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

882

Podobné recepty:
  • Zmrzlinová káva II

    Zmrzlinová káva II

  • Zapečené ragú

    Zapečené ragú

  • Kačacie prsia plnené kyslou kapustou s brusnicovou omáčkou

    Kačacie prsia plnené kyslou kapustou s brusnicovou omáčkou

kuk