Patizónové krokety

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 stredne veľký patizón, soľ, 3 vajcia, 6 lyžíc ovsených vločiek, 1 lyžicu polohrubej múky, olej na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Očistený patizón postrúhame na hrubšom strúhadle. Osolíme a odložíme asi na 10 minút. Šťavu vytlačíme. K patizónu pridáme ovsené vločky, žĺtky, soľ, múku a zľahka vmiešame sneh z bielok. Lyžicou vykrajujeme krokety, ktoré vyprážame na horúcom oleji. Podávame s opekanými zemiakmi, tatárskou omáčkou a zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1136
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1137

Podobné recepty:
  • Fazoleto

    Fazoleto

  • Perníková roláda

    Perníková roláda

  • Vaječná sadlina

    Vaječná sadlina

kuk