Halušky PIF - PAF

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 Slovenské halušky v prášku, 1 obyčajnú smotanu, 1 syr Bambino (v črievku), 4 až 5 trojuholníkov ľubovoľného syra, soľ, mleté čierne korenie, hladkú múku, mlieko.

Postup

Krok 1

Halušky uvaríme podľa návodu na obale. Syrová omáčka: do hrnca vylejeme celú smotanu, pridáme trojuholníkové syry. Pomaly necháme zohrievať. Potom pridáme syr Bambino, soľ a mleté čierne korenie a syry necháme roztopiť. Stále miešame. Napokon pridáme hladkú múku rozmiešanú v mlieku. Za stáleho miešania necháme prevrieť. Do hotovej syrovej omáčky primiešame prepláchnuté halušky. Na tanieri ich ozdobíme petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 839
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

840

Podobné recepty:
  • Juhočeské hubové rezne

    Juhočeské hubové rezne

  • Cuketa plnená zemiakovou plnkou

    Cuketa plnená zemiakovou plnkou

  • Zapekané fazuľové struky II

    Zapekané fazuľové struky II

kuk