Slepačia polievka Újházy

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 očistenú sliepku, soľ, nové korenie, celé čierne korenie, očistenú koreňovú zeleninu, domáce rezance, polievkové korenie, sterilizované šampiňóny, sterilizovaný hrášok, cibuľu.

Postup

Krok 1

Očistenú sliepku dáme do studenej vody variť. Keď voda už vrie, odstránime penu, pridáme korenie a koreňovú zeleninu. Pomaly polievku dovaríme, hotovú sliepku rozporciujeme. Pridáme do polievky huby a sterilizovaný hrášok. Pri podávaní do taniera vložíme kúsky mäsa, domáce cestoviny, zeleninovú zmes so šampiňónmi a naposledy dáme čistú polievku. Petržlenovou vňaťou ozdobíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1163
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1164

Podobné recepty:
  • Čerešňová polievka

    Čerešňová polievka

  • Polievka z kyslého mlieka II

    Polievka z kyslého mlieka II

  • Polievka s vajcom a citrónom

    Polievka s vajcom a citrónom

kuk