Nepečená tvarohová torta

2004-03-15

    Ingrediencie

    • 1 balenie detských piškót, zavárané ovocie, čokoládovú polevu na ozdobenie, 100 g masla, 3 lyžice práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 500 g tvarohu, 2 lyžice čokoládovej ryže, 2 lyžice hrozienok, 3 lyžice kandizovaného ovocia, rum, šľahačku na ozdobenie.

    Postup

    Krok 1

    Hrozienka a kandizované ovocie namočíme do rumu. Maslo vymiešame s práškovým a vanilkovým cukrom. Primiešame mäkký tvaroh, čokoládovú ryžu, scedené hrozienka a kandizované ovocie. Do tortovej formy poukladáme piškóty, pokvapkáme ich šťavou z ovocia, na ne rozotrieme vrstvu krému a vrstvu ovocia. Vrstvy piškót, krému a ovocia zopakujeme až do spotrebovania surovín. Horná vrstva by mala byť tvarohový krém. celú tortu polejeme čokoládou a ozdobíme šľahačkou.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 1041
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    1042

    Podobné recepty:
    • Žemľové knedličky

      Žemľové knedličky

    kuk