Rezne v kapuste

2004-02-17

Ingrediencie

  • 1 kg bravčového mäsa, 600 g kyslej kapusty, 100 g slaniny, kečup, horčicu, soľ, rascu, 100 g tvrdého syra, olej, 1 kg zemiakov.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na plátky, naklepeme ich, osolíme, okoreníme, potrieme kečupom a horčicou. Do vymasteného pekáča navrstvíme kyslú kapustu, na kapustu poukladáme pripravené rezne. Na rezne dáme pásiky slaniny a prikryjeme zemiakmi pokrájanými na hranolčeky. Posypeme rascou, soľou, pokvapkáme olejom, prikryjeme a dáme piecť. Pred dopečením posypeme postrúhaným syrom a krátko zapečieme bez pokrývky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 751
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

752

Podobné recepty:
  • Zemiaky s kyslou kapustou

    Zemiaky s kyslou kapustou

  • Špenátové dolky

    Špenátové dolky

  • Ďumbierik s mandľami

    Ďumbierik s mandľami

kuk