Kuracie prsia na víne

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g kuracích pŕs, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžicu medu, 1,5 dl červeného vína, 30 g hrozienok, 2 lyžice ríbezľového kompótu, 2 lyžice posekaných orechov, 1 citrón, olej.

Postup

Krok 1

Kuracie prsia osolíme, okoreníme, kožu natrieme medom. Na panvici zohrejeme olej a mäso z oboch strán opečieme. Podlejeme vínom, prikryjeme a udusíme do mäkka. Počas dusenia, podľa potreby, prilievame vodu. Udusené mäso vyberieme a pokrájame na plátky. Do šťavy dáme hrozienka, ríbezľový kompót, premiešame a krátko povaríme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1277
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1278

Podobné recepty:
  • Kurča s kanadskou omáčkou

    Kurča s kanadskou omáčkou

  • Zelerová nátierka

    Zelerová nátierka

  • Vegetariánsky boršč

    Vegetariánsky boršč

kuk