Rybie filé zapekané so zemiakmi

2003-11-04

Ingrediencie

  • 600 g rybieho filé, maslo, soľ, rascu (môže byť aj mletá), 600 g očistených zemiakov, 1 kyslú smotanu.

Postup

Krok 1

Rybie filé osolíme, poukladáme do misky vymastenej maslom, posypeme rascou a poukladáme tenké kolieska zemiakov. Zalejeme smotanou a zapečieme. Pečieme asi 30 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1303
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1304

Podobné recepty:
  • Kapor v cesnakovm náleve

    Kapor v cesnakovm náleve

  • Jazyk morský vyprážaný na piemontský spôsob

    Jazyk morský vyprážaný na piemontský spôsob

  • Slivková saláma

    Slivková saláma

kuk