Indická polievka

2003-04-08

Ingrediencie

  • Polovicu väčšieho kurčaťa, koreňovú zeleninu do polievky, 1 lyžicu karí korenia, soľ, 100 g ošúpaných mandlí, 1 sladkú smotanu na šľahanie.

Postup

Krok 1

Očístenú zeleninu s polovicou kurčaťa dáme variť do asi 2 litrov studenej vody. Dochutíme karí korením a soľou. Mäkké kurča vyberieme, vykostíme, vývar precedíme, vložíme doň vykostené a pokrájané mäso, mandle a sladkú smotanu. Polievku ešte 5 minút povaríme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 734
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

735

Podobné recepty:
  • Boršč s fazuľou

    Boršč s fazuľou

  • Pórová polievka s treskou

    Pórová polievka s treskou

  • Šošovicová polievka s mäsovými haluškami

    Šošovicová polievka s mäsovými haluškami

kuk