Losos so zeleninou a olivami

2002-08-01

Ingrediencie

  • 4 plátky lososa, 200 g zelených fazuľových strukov, 6 koktailových paradajok, čierne olivy, jednu konzervu sardelových očiek, citrón, bazalku, soľ, nahrubo pomleté čierne korenie, 2 dl olivového oleja.

Postup

Krok 1

Plátky lososa umyjeme, osušíme a jemne osolíme. Plech na pečenie polejeme olivovým olejom, ktorý rozotrieme po celej ploche lososovými plátkami. Naolejované mäso poukladáme na jednu polovicu pekáča. V nádobe zmiešame očistené čerstvé alebo sterilizované zelené fazuľové struky, celé koktailové paradajky (prípadne pokrájané na štvrtiny), sardelové očká, trochu oleja a bazalku. Zeleninovú zmes vysypeme na druhú polovicu plechu. Všetko ochutíme mletým čiernym korením, soľou, pokvapkáme citrónovou šťavou a dáme upiecť. Pri servírovaní ozdobíme čiernymi olivami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 936
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

937

Podobné recepty:
  • Kapor s pivnou omáčkou

    Kapor s pivnou omáčkou

  • Zemiaky zapečené s rybou

    Zemiaky zapečené s rybou

  • Kyslé slede s marinádou

    Kyslé slede s marinádou

kuk