Cestoviny s ružovou omáčkou

2016-04-11
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 30 min.
  • Čas varenia : 40 min.
  • Celkový čas : 70 min.

Popis

Netradičné cestoviny s krevetami a prílohou so špenátových listov.

Ingrediencie

  • 1 bal talianskych cestovín
  • šunka
  • strúhaný parmezán
  • mrazené lúpané krevety
  • obyčajný tavený syr
  • 1 dl kečupu
  • sladkú smotanu
  • olivový olej
  • bazalku
  • cesnak
  • špenátové listy (alebo ruccolu alebo zelený šalát)
  • reďkovku
  • balzamikový ocot
  • olivový olej
  • cukor
  • soľ
  • mladá cibuľka

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme podľa návodu.

Krok 2

Na olivovom oleji krátko opražíme nakrájaný cesnak, pridáme na štvorčeky pokrájanú šunku, pridáme krevety, kečup a sladkú smotanu, tavený syr. Nakoniec dochutíme bazalkou. Hotovú zmes zmiešame s cestovinami a posypeme strúhaným parmezánom.

Krok 3

Špenátový šalát: zeleninu nakrájame a zalejeme zálievkou pripravenou z olivového oleja, cukru, soli a balzamikového octu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 6336
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

6337

Podobné recepty:
  • Slimáky varené

    Slimáky varené

  • Makarónová torta

    Makarónová torta

  • Salzburgské halušky na sladko

    Salzburgské halušky na sladko

kuk