Plnený rezeň sluhu Karola

2002-07-11

Ingrediencie

  • 2 rezne z bravčového stehna, 100 g šunky, 200 g plesňového syra, 1 pór, šampiňóny, 1 vajce, múku, mlieko, strúhanku, olej, 500 g zemiakov, soľ, rascu.

Postup

Krok 1

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, položíme na ne plátok šunky, plátky syra, nadrobno pokrájaný pór a plátky šampiňónov. Mäso zabalíme, spojíme špáradlami a obalíme v múke, vo vajci a strúhanke. Vypražíme na oleji. Zemiaky pokrájame na plátky, osolíme, posypeme rascou a upečieme vo vymastenom pekáčiku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1297
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1298

Podobné recepty:
  • Gazdinkin hrniec

    Gazdinkin hrniec

  • Cesnakové guľky

    Cesnakové guľky

  • Zemiakové knedle plnené údeným mäsom II

    Zemiakové knedle plnené údeným mäsom II

kuk