Hliva na víne

2003-10-30

Ingrediencie

  • 400 g hlivy ustricovej, 2 cibule, 1 malú konzervu rajčinového pretlaku, cukor, 2 lyžice oleja, 1 dl suchého červeného vína, soľ, oregano, zmes korenia, citrónovú kôru.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájanú hlivu, osolíme a dusíme. Keď je hliva mäkká, pridáme pretlak, oregano, zmes korenia, citrónovú kôru a ešte krátko podusíme. Na záver podlejeme vínom, ochutíme cukrom, prípadne ešte korením.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1063
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1064

Podobné recepty:
  • Jahodové mlieko so škoricou

    Jahodové mlieko so škoricou

  • Kráľovská káva

    Kráľovská káva

  • Plnené lasagne

    Plnené lasagne

kuk