Zemiakové knedle plnené oškvarkami

2003-11-03

Ingrediencie

  • 400 g zemiakov, 150 g krupicovej múky, 200 g oškvarkov, 1 vajce, vodu, soľ.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvarené v šupke ošúpeme, prelisujeme, pridáme múku, vajce soľ a vypracujeme cesto. Cesto rozdelíme na rovnaké kúsky, ktoré roztlačíme a plníme zomletými oškvarkami. Uvarené knedle podávame s dusenou kyslou kapustou. Knedle môžeme pripraviť aj bez plnky, posypané upraženou cibuľou a poliate masťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1138
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1139

Podobné recepty:
  • Pre krvnú skupinu 0: ľahká zeleninová omáčka so špagetami

    Pre krvnú skupinu 0: ľahká zeleninová omáčka so špagetami

  • Plnené jablká zapekané na červenej kapuste

    Plnené jablká zapekané na červenej kapuste

  • Zemiakové babky s klobásou

    Zemiakové babky s klobásou

kuk