Kapustový šalát II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g bielej hlávkovej kapusty, 3 jablká, 1 zeler, 1 lyžicu citrónovej šťavy, soľ, cukor, vínny ocot, zelenú petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Kapustu postrúhame na tenké rezance, osolíme a 30 minút necháme postáť. Zeler postrúhame, jablká nakrájame na tenké rezance, pokvapkáme citrónom a premiešame. Z octu, soli a cukru pripravíme nálev, ktorý vlejeme do zeleru s jablkami. Pridáme kapustu, z ktorej vytlačíme vodu. Necháme 2 hodiny odležať.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1120
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1121

Podobné recepty:
  • Rukolový šalát

    Rukolový šalát

  • Tarhoňový šalát

    Tarhoňový šalát

  • Nálev vinegret (vinaigrette), tzv. francúzsky

    Nálev vinegret (vinaigrette), tzv. francúzsky

kuk