Hulubci plnení zemiakmi

2003-07-24

Ingrediencie

  • 600 g zemiakov, listy hlávkovej kapusty, soľ, mleté čierne korenie, 1 väčšiu cibuľu, 4 lyžice bravčovej masti, 100 g údenej slaniny.

Postup

Krok 1

Očistené zemiaky postrúhame. Cibuľu, pokrájanú nadrobno, opražíme na masti do svetlohneda. Pridáme postrúhané zemiaky, soľ, mleté čierne korenie a miešame, pokým masa nezhustne. Listy hlávkovej kapusty sparíme. Hrubšie časti listov odstránime, alebo s nožom na plocho okrájame, prípadne naklepeme. Do listov dôkladne zavinieme plnku z mletých zemiakov. Závitky poukladáme do hrnca, zalejeme vodou, pridáme soľ a varíme asi 30 minút. Uvarené holubci na tanieri prelejeme na kocky pokrájanou, opraženou slaninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 965
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

966

Podobné recepty:
  • Zapekaná francúzska cibuľová polievka

    Zapekaná francúzska cibuľová polievka

  • Slovenské banány

    Slovenské banány

  • Vianočný zemiakovo-zeleninový šalát bez vajec

    Vianočný zemiakovo-zeleninový šalát bez vajec

kuk