Nátierka z bielej fazule

2003-05-06

Ingrediencie

  • 2 konzervy bielej fazule, 2 až 3 strúčiky cesnaku, 1 lyžicu posekaného čerstvého rozmarínu, 3 lyžice olivového oleja, šťavu z jedného citróna, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Fazuľu, nadrobno pokrájaný cesnak, rozmarín, olej a citrónovú šťavu rozmixujeme do hladkej hmoty. Dochutíme soľou a korením. Hmotu preložíme do misky a necháme vychladnúť. Podávame s opekanými hriankami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 755
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

756

Podobné recepty:
  • Pečené paradajky s fetou a mätou

    Pečené paradajky s fetou a mätou

  • Syrová roláda

    Syrová roláda

  • Obložená hrianka k pivu

    Obložená hrianka k pivu

kuk