Zemiaky na maďarský spôsob

2002-06-10

Ingrediencie

  • Zemiaky, maslo, soľ, mletú červenú papriku.

Postup

Krok 1

Zemiaky pokrájame na plátky hrubé asi 3 až 4 milimetre a poukladáme ich tesne vedľa seba na maslom vymastený tak, aby sa neprekrývali. Posypeme soľou, mletou červenou paprikou a dáme piecť do vyhriatej rúry. Keď sa na zemiakoch začnú vytvárať bubliny a čiastočne zhnednú, pokladieme na ne prelisovaný cesnak rozmiešaný s maslom a ešte chvíľku zapečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2046
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2047

Podobné recepty:
  • Karfiolový paprikáš s haluškami

    Karfiolový paprikáš s haluškami

  • Karfiol s vajciami

    Karfiol s vajciami

  • Špenátové lievance so syrovou omáčkou

    Špenátové lievance so syrovou omáčkou

kuk