Plnený bôčik na cibuli

2002-06-04

Ingrediencie

  • 1,5 kg chudšieho, nízkeho bôčika, 1 kg kyslej kapusty, 1 kg cibule, 50 g slivkového lekváru, soľ, mleté čierne korenie, rascu.

Postup

Krok 1

Vyžmýkanú kapustu ochutíme soľou, korením a rascou. Do bôčika urobíme otvor, ktorý naplníme kapustou. Bôčik na pekáči vložíme do rúry vyhriatej na 250 stupňov Celzia. Po asi 10 minútach vyberieme, kožu narežeme do štvorcov, potrieme lekvárom rozmiešaným s vodou. Bôčik pečieme pri teplote 200 stupňov Celzia ďalších 30 minút. Bôčik vyberieme a vo výpeku osmažíme cibuľu. Podávame s osmaženou cibuľou, môžeme podávať aj na studeno.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 803
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

804

Podobné recepty:
  • Mletý  rezeň so syrom (holandský rezeň)

    Mletý rezeň so syrom (holandský rezeň)

  • Bačovská kapsa

    Bačovská kapsa

  • Guláš so zázvorom

    Guláš so zázvorom

kuk