Vretienka so slaninou

2002-05-16

Ingrediencie

  • 500 g cestovín – vretienok, 200 g prerastenej slaniny, 10 strúčikov cesnaku, 3 lyžice bešamelu, vývar, petržlenovú vňať, soľ, mleté biele korenie, muškátový kvet.

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu. Slaninu pokrájame na kocky, cesnak na malé kúsky. Najprv opražíme slaninu, pridáme pokrájaný cesnak a po minúte nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať. Premiešame, pridáme bešamel, premiešame a podľa potreby pridáme vývar. Ochutíme muškátovým kvetom, soľou a bielym korením. Zmiešame s uvarenou cestovinou. Podľa potreby ešte osolíme a okoreníme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 893
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

894

Podobné recepty:
  • Tarhoňa s údeninou

    Tarhoňa s údeninou

  • Cestoviny s klobásou a omáčkou

    Cestoviny s klobásou a omáčkou

  • Cestoviny zapekané so šľahačkovou smotanou

    Cestoviny zapekané so šľahačkovou smotanou

kuk