Vretienka so slaninou
2002-05-16- komentárov
- Kategórie: Cestoviny, pizza , Iné
Ingrediencie
- 500 g cestovín – vretienok, 200 g prerastenej slaniny, 10 strúčikov cesnaku, 3 lyžice bešamelu, vývar, petržlenovú vňať, soľ, mleté biele korenie, muškátový kvet.
Postup
Krok 1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu. Slaninu pokrájame na kocky, cesnak na malé kúsky. Najprv opražíme slaninu, pridáme pokrájaný cesnak a po minúte nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať. Premiešame, pridáme bešamel, premiešame a podľa potreby pridáme vývar. Ochutíme muškátovým kvetom, soľou a bielym korením. Zmiešame s uvarenou cestovinou. Podľa potreby ešte osolíme a okoreníme.