Zemiakový koláč

2002-05-16

Ingrediencie

  • 6 zemiakov, 0,25 l smotany, 4 vajcia, 100 g parmezánu, 50 g rajčín, 300 g tvrdého syra (napr. Čedar), 100 g šunkovej salámy, maslo, oregano, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Surové zemiaky postrúhame na hrubo. Pridáme vajcia, postrúhaný parmezán a smotanu. Osolíme, okoreníme, ochutíme oreganom, premiešame. Cesto nalejeme do vymastenej formy a pečieme asi 10 minút. Rajčiny pokrájame na kolieska, poukladáme na upečený koláč, posypeme na rezance pokrájanou salámou, nahrubo postrúhaným tvrdým syrom a parmezánom. Pečieme v rúre vyhriatej na 190 stupňov Celzia asi 20 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 821
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

822

Podobné recepty:
  • Zemiaky so slaninou

    Zemiaky so slaninou

  • Kapustový mišmaš

    Kapustový mišmaš

  • Kapustová sekaná

    Kapustová sekaná

kuk