Jednohubky so syrom a hrozienkami v koňaku
2002-04-15- komentárov
- Kategórie: Predjedlá, chuťovky, nátierky , Predjedlá , Chuťovky, zájedky
Ingrediencie
- 30 g hrozienok, 0,2 dl koňaku, 30 g smotanového syra, 40 g tvarohu, mletá paprika, 6 krekerov, 6 bobúľ modrého hrozna.
Postup
Krok 1
Hrozienka povaríme s koňakom a necháme vychladnúť. Syr vymiešame dohladka s tvarohom, ochutíme soľou a mletou paprikou. Dve tretiny syrového krému nastriekame na krekery vrecúškom na ozdobovanie do tvaru venčeka. Do stredu položíme hrozienka a dostriekame zvyšný krém. Jednohubky jemne posypeme paprikou a dozdobíme bobuľou modrého alebo bieleho hrozna, kolieskom natvrdo uvareného vajíčka, plátkom šunky...