Prírodné rezne s ovocnou ryžou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 rezne z bravčového stehna, mleté čierne korenie, soľ, hladkú múku, mäsový vývar (Masox), olej. Na prípravu ryže: 1 šálku ryže, 2 šálky mäsového vývaru (Masox), 20 g hrozienok, ananásový alebo mandarínkový kompót, soľ.

Postup

Krok 1

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a z jednej strany obalíme múkou. Na rozpálenom oleji ich z oboch strán prudko opečieme. Podlejeme vývarom a pod pokrievkou udusíme. Ryžu opražíme na oleji, zalejeme vývarom, osolíme a pridáme hrozienka. Dusíme do mäkka. Napokon pridáme kompót.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1199
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1200

Podobné recepty:
  • Francúzske mäsové guľky

    Francúzske mäsové guľky

  • Rezne zapekané s hubami a šunkou

    Rezne zapekané s hubami a šunkou

  • Hovädzie rezne obaľované vo vajci

    Hovädzie rezne obaľované vo vajci

kuk