Kura na škorici

1970-01-01

Ingrediencie

  • 1 kura, 750 g zemiakov, 2 cibule, 10 strúčikov cesnaku, 1/8 masla, 1 šálku kečupu, mletú škoricu, soľ, vývar.

Postup

Krok 1

Kura rozdelíme na porcie, posolíme ich a posypeme škoricou. Zemiaky a cibuľu nakrájame na kolieska, cesnak na plátky. Do pekáča dáme zemiaky a cibuľu, posypeme cesnakom, na to porcie kuraťa a obložíme kúskami masla. Podlejeme vodou a dáme na 20 minút piecť. Kečup zmiešame s vývarom, zmesou polejeme kura a dopečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1523
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1524

Podobné recepty:
  • Kuracie rezne marinované v pive

    Kuracie rezne marinované v pive

  • Saltimbocca

    Saltimbocca

  • Kačacie mäso na póre

    Kačacie mäso na póre

kuk