Pstruh pečený v alobale
1970-01-01Ingrediencie
- 4 pstruhov, 100 g mrazenej baby karotky, 200 g mrazenej zelenej fazuľky, 100 g predvarenej brokolice, 100 g cukety, 200 g masla, tymian, soľ, citrónovú šťavu, mleté biele korenie.
Postup
Krok 1
Pripravíme si 4 kusy alobalu v dvoch vrstvách s rozmermi asi 50 x 30 cm. Pstruha osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a položíme na alobal. Obložíme ho ružičkami brokolice, karotkou, fazuľovými strukmi a kúskami cukety. Osolíme, okoreníme, posypeme tymianom a pridáme kúsok masla. Alobal starostlivo uzatvoríme. Pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov Celzia asi 20 až 30 minút. Podávame s varenými zemiakmi.