Pstruh pečený v alobale

1970-01-01

    Ingrediencie

    • 4 pstruhov, 100 g mrazenej baby karotky, 200 g mrazenej zelenej fazuľky, 100 g predvarenej brokolice, 100 g cukety, 200 g masla, tymian, soľ, citrónovú šťavu, mleté biele korenie.

    Postup

    Krok 1

    Pripravíme si 4 kusy alobalu v dvoch vrstvách s rozmermi asi 50 x 30 cm. Pstruha osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a položíme na alobal. Obložíme ho ružičkami brokolice, karotkou, fazuľovými strukmi a kúskami cukety. Osolíme, okoreníme, posypeme tymianom a pridáme kúsok masla. Alobal starostlivo uzatvoríme. Pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov Celzia asi 20 až 30 minút. Podávame s varenými zemiakmi.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 1438
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    1439

    Podobné recepty:
    • Platesa na spôsob Chambord

      Platesa na spôsob Chambord

    kuk