Pstruh pečený v alobale

1970-01-01

Ingrediencie

  • 4 pstruhov, 100 g mrazenej baby karotky, 200 g mrazenej zelenej fazuľky, 100 g predvarenej brokolice, 100 g cukety, 200 g masla, tymian, soľ, citrónovú šťavu, mleté biele korenie.

Postup

Krok 1

Pripravíme si 4 kusy alobalu v dvoch vrstvách s rozmermi asi 50 x 30 cm. Pstruha osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a položíme na alobal. Obložíme ho ružičkami brokolice, karotkou, fazuľovými strukmi a kúskami cukety. Osolíme, okoreníme, posypeme tymianom a pridáme kúsok masla. Alobal starostlivo uzatvoríme. Pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov Celzia asi 20 až 30 minút. Podávame s varenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1423
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1424

Podobné recepty:
  • Rybie kúsky s omáčkou

    Rybie kúsky s omáčkou

  • Gratinovaný losos na zelených rezancoch

    Gratinovaný losos na zelených rezancoch

  • Zapekané rybacie palacinky

    Zapekané rybacie palacinky

kuk