Špagety s mletým mäsom, kapustou a orechmi

1970-01-01

Ingrediencie

  • 250 g špagiet, soľ, 1 lyžicu oleja, 1 cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, štipku mletej červenej štipľavej papriky, 1 lyžičku zázvoru, 200 g mletého bravčového mäsa, 200 g kapusty, 1 lyžicu sójovej omáčky, 3 lyžice posekaných orechov, petržlenovú vňať alebo vňať koriandru, 1 dl vína.

Postup

Krok 1

Na panvici zohrejeme olej, pridáme pokrájanú cibuľu, cesnak a krátko osmažíme. Pridáme štipľavú papriku, zázvor, mleté mäso, na tenké rezance pokrájanú kapustu a miešame, až mäso zhnedne. Pridáme sójovú omáčku a víno, osolíme, podusíme a vmiešame uvarené špagety. Podávame posypané orechmi a petržlenovou alebo koriandrovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1237
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1238

Podobné recepty:
  • Bravčové plátky s vajcom

    Bravčové plátky s vajcom

  • Bravčová pečen marinovaná

    Bravčová pečen marinovaná

  • Plnené mäsové guľky

    Plnené mäsové guľky

kuk