Cestoviny s údeným tofu

2016-04-11
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 25 min.

Popis

Údené tofu s cestovinami veľmi dobre chutí s posekanou čerstvou petržlenovou vňaťou.

Ingrediencie

  • 500 g cestovín (napríklad drobné mušličky)
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 8 viazanička jarných cibuliek s vňaťou
  • 5 strúčik cesnaku
  • 2 lyžica rajčinového pretlaku
  • 1 lyžica nadrobno pokrájaného čerstvého zázvoru
  • 2 lyžica medu
  • 250 g údeného tofu
  • štipka tymianu
  • mleté čierne korenie soľ
  • rastlinný tuk
  • ocot

Postup

Krok 1

Vo vode s jednou lyžičkou citrónovej šťavy uvaríme drobné cestoviny.

Krok 2

Na oleji krátko osmažíme pokrájanú jarnú cibuľku, nadrobno pokrájaný zázvor a cesnak. Pridáme zvyšok citrónovej šťavy, rajčinový pretlak, ocot, med, na kocky pokrájané tofu a asi 5 minút podusíme.

Krok 3

Uvarené cestoviny scedíme, premiešame s omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3073
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3074

Podobné recepty:
  • Predkrm z cukiny

    Predkrm z cukiny

  • Zemiaky zapečené so žihľavou

    Zemiaky zapečené so žihľavou

  • Domáca 'vegeta'

    Domáca 'vegeta'

kuk